BISTRO DEDINKA

Z donášky jedla sa snažíme vytvoriť kulinársky zážitok

Našim cieľom je poskytovať od začiatku otvorenia BISTRO DEDINKY donáškovú službu, ktorá sa stane kulinárskym zážitkom pre každého kto túto službu vyskúša. Našim dôvodom prečo sme sa rozhodli si otvoriť BISTRO a poskytovať donáškovú službu bolo presvedčenie, že ak predávate jedlo a chcete sa zamerať aj na dovoz jedla musíte sa dovozu jedla povenovať presne tak isto ako ste sa venovali skladbe jedálneho menu. A práve na toto zabúda väčšina prevádzok.

Úspech sa skladá z kvality jedla a z kvality dovozu a tým nenarážam, len na maličkosti ako sú čas doručenia, ale je to skladba maličkostí a tak ako už vieme z mnohých kníh maličkosti tvoria dokonalosť. Preto keď sme spustili dovoz prešli sme si všetky možnosti dovozu. Zamerali sme sa nato ako sa bude jedlo baliť, ako sa bude označovať, čo v taške nesmie chýbať, ako bude jedlo celkovo zabalené a veľa iných maličkostí. Považujeme to za nutnosť ako soľ a korenie v kuchyni, ktoré nesmia chýbať.

Chceli sme poskytovať službu na ktorú sa budete tešiť od začiatku objednávky až po konečné sústo, ktoré si vychutnáte od nás. Celé to vzniklo asi preto, lebo sme boli a vždy budeme veľmi nároční. A tak sme sa postavili aj k našim poskytovaným službám.

Nečakali sme, že zákazníci si pri objednávkach všimnú tieto malé detailíky, ale stalo sa a nás to veľmi potešilo. Samotné recenzie hovoria za všetko.

Pridáme len zopár :)

"Výborné ako vždy. Hranolky so slaninou a syrom geniálne, Big Tejsty Bacon Burger naložený, až mi pánty na ústach odtrhlo, mäso parádne. Chicken burger super pochúťka pre tých čo veľa nezjedia a chcú sa najesť akurát, výstavný burgrík. Čo musím pochváliť je trackovanie kuriéra cez link, ktorý zašlú SMSkou pri začatí rozvozu, pecková služba, presne som vedel kde kuriér je a kedy príde a už som ho čakal pred dverami."

"Zase raz super, jediná donáška, z ktorej keď objednávame, nebojím sa, čo príde."

Máme pred sebou ešte dlhú cestu a kopec noviniek, ale už teraz vidíme, že to má zmysel.

Ďakujeme všetkým našim zákazníkom.

Ostatné aktuality

Na prispôsobenie obsahu a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Rozhodnite sa, či ste ochotní prijímať súbory cookie z našich webových stránok.